Kan een coach je helpen?

Zelfvertrouwen coach

Je zelfvertrouwen coach is iemand die je kunt vertrouwen en wiens mening je kunt terugnemen. Je coach kan die van een ander verdelen, maar niet die van jou. Haar intelligentie is op zijn hoogst wanneer je op weg bent naar je bestemming. Ze kan je helpen om moed te vinden, dit is wat haar uniek maakt.

Reizen kan soms moeilijk zijn. Zelfs de beste gids ter wereld kan ons niet vertellen hoe we dezelfde weg moeten afleggen, elke keer weer. Dit is de reden waarom ik de job van coach heb gekregen voor mijn cliënten in life coaching. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om mijn cliënten te helpen gelukkig en gezond te leven.

Kan coaching een positieve ervaring omzetten in een positieve verandering?

Zeggen, grote dingen kunnen gebeuren is misschien een negatief cliché. Wanneer een life coach uw persoonlijke gids is en u helpt om helderheid te vinden, jeugdigheid, het verbeteren van grenzen en zelfwaardering, maakt empowerment een verschil in uw leven. Begeleide verhalen, persoonlijke ontwikkelingsoefeningen en oplossingen kunnen de competentie van een persoon vergroten en tegelijkertijd een actieve bijdrage leveren aanruis een oplossing om het probleem te verplaatsen.

Hoe vind je er een?

Uw levenscoach moet u niet lezen, voorliegen of veroordelen, hij moet u uitdagen om na te denken en te ontdekken wat er bij u speelt.

Hoe kom je te weten welke verandering je niet maakt? Als de emotie die je zoekt positief of negatief is, kun je een teken aan je muur hangen, je kunt een boek maken, of een actieplan opstellen om geen negatieve resultaten te krijgen. Wat voor mij werkt, stel je voor aan je cliënten en het zou ook helpen als je wat beperkende overtuigingen verzamelt.

Ik sta open voor al mijn cliënten. Ik wilde dit voor je samenstellen. Geen enkele redding methode zal werken, je bent altijd op dezelfde plek. Je merkt dat je succes hebt en tegelijkertijd heb je geen succes. Dit geeft je veel pijn en toch blijf je de dingen op dezelfde manier doen, je hebt geen middelen dat is waarom je niet veranderd. Kom naar mij met een eerlijke reden en krijg de mijne.

Bestaat er zoiets?

Ja. Er is zoiets, wees eerlijk en kom naar mij.

Wanneer u getuige bent van een CEO die de waarheid verbergt, de laatste tijd een goede CEO in het nieuws is, is de waarheid dan van u?

Ja, kijk naar al je activiteiten, wat er in je dagelijks leven gebeurt en vraag jezelf af, waarom heb ik iemand nodig om mijn leven comfortabel, veilig en vredig te maken? Als je jezelf geen antwoord kunt geven, vraag dan om hulp!!!!

Wat voor hulp?

Hulpmiddelen zoals gedachten en overtuigingen zijn belangrijk. Als je eenmaal een nieuwe weg bent ingeslagen, zorg er dan voor dat je je lessen voortzet, zodat je acties je niet terugbrengen in dezelfde situatie die je verliet.

We zijn aan het leren.

Lees meer:
Angst coach 
Trauma coach 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.