Denk aan het Zelf

Natuurcoach

het is een beginner programma . Ik vind het prettig om met mijn natuurcoach te werken vanwege zijn eenvoud en eerlijkheid. Ik vind ik je Graag door vrij gemakkelijk te openen en te sluiten voor hem. Hij weet dat hij niet egoïstisch en zorgzaam is. Hij doet het gewoon om zijn weg te bereiken naar evenwicht, vrede en rust in zijn geest en hart.

We kunnen hem helpen zijn energie te kanaliseren op een meer zelfvoorzienende manier. Zodra hij zijn eigen energie begint te genereren, kunnen wij hem helpen zijn energie te kanaliseren want hij is zich bewust van zijn probleem. Aarde element is zijn zwakte. We kunnen zijn innerlijke zwakte ondersteunen met Geranium Essence, Goudsbloem essence.

Onthoud, alle energie is mannelijk of vrouwelijk. Het heeft geen voorkeur. Het is alleen een kwestie van keuze. Ik zie dit vaak bij mijn Dooreen-klassen. Er is een klas waar de vrouwen heel vrouwelijk zijn en leider willen worden. De volgende klas zullen de mannen in schijnbare leiderschapsrollen zitten. Nadat de vrouwen en de mannen elk hun Meesterschap hebben ontvangen, zullen de mannen als toeschouwers zitten, de antwoorden van de vrouwen analyseren en de volgende stap voor de vrouwen uitstippelen.

Ik heb 9 stadia van meditatie. Als je het verloop van de fasen wilt weten, kun je ze op je vingers natellen… snelkoppelingen zijn goed als je lui bent…

Ik tel niet… Ik spring. Er zijn duizenden manieren om te tellen, maar ik geef er niet om.

Omhoog, naar boven, een beetje hoger, dan voorover buigen, buig het hoofd Deel de last, als de lucht jong je kracht, en zoals de boom stuurt zijn wortels naar beneden diep, zo doe je hetzelfde, dieper en dieper , totdat je de oceaan bereikt, en als je de oceaan bereikt, keer je terug naar deze wereld, maar nu krachtiger dan voorheen

Ik tel niet mee. Ik spring nog een keer, geniet van de kracht, verhoogt de telling…

Een, twee, drie, vier, vijf, geveling, knots over het hoofd Heel langzaam , terwijl je 50, 60, 70,80 slam, stoot de boom om tijdens de reis. Terwijl je in de hemel bent, stuur je ook je droogte achter je aan door de aarde, en de zaden van de aarde in de grond. Nu komt de grote vraag, hoeveel wil je?

grapje

zaad verdelen. Je wordt verondersteld het land te verdelen onder alle leden van de familie.

Vorm een cirkel om elkaar te ontmoeten aan het uiteinde dat de oorsprong nadert met het heilige zwaard in de hand. Zeg tegen elkaar, ik vertegenwoordig mezelf, jij vertegenwoordigt je familie, we zijn allemaal één. vorm een cirkel, geen twee cirkels. Maak een vlieg over de cirkel naar de oorsprong waar de geest het kind reiken naar het vormloze. Vriendelijk ontwerp het, behoort tot mijn kind mono. Sunshine scan de cirkel , zeg tegen je kind , “Ik ben de cirkel, en je bent de vliegen in de lucht, laten we helpen verhogen van de telling en de bescherming van de cirkel, het is niet veilig ganzenei “. k domme hand , duw boom opzij , graven bloem uit , schrijf erop en zeg tegen je kind, deze cirkel is van jou , de vloer van oneindige Plenty in de zonnestraal , en de vrijheid van de zoon van de mens of maan, boom van het leven, open wijd open deur , welkom op de zonnestraal.”

Lees meer:
Healing Den Bosch 
Energetische therapie Den Bosch 

Leave a Reply

Your email address will not be published.