Hoe EFT te gebruiken

Energetische therapie

Hoe werkt de energetische therapie precies? Wanneer je een energetische opwarmer draagt gebeuren deze dingen. Veel mensen doen dit zonder het te beseffen. Je kunt voelen welke kleding warm en koud is. Ben je ooit op een feestje geweest en iemand loopt naar je toe en zegt: ‘Heb je het koud? Heb je het warm?’ en je realiseert je dat ze allebei iets in je aura probeerden op te pikken?

Hoe weet je of je deze dingen oppikt? Je handen zijn waarschijnlijk koud als je de hele dag zweet en je voeten zijn aan de koude kant. In termen van uw aura, zijn deze plaatsen vrijwel onzichtbaar.

Oké. Ik zie het soort dingen waar ik het over had, waar je je energie aan het afbouwen bent en daarmee komen de bonusvoordelen van het in staat zijn om dingen op te merken en op te pikken in je aura en die energie in je ruimte te kanaliseren. Het gaat verder dan alleen bewust zijn van zijn. Het heeft eigenlijk energie genezing in zekere zin.

Tot nu toe heb ik een overzicht gegeven van energetische therapie, maar het gaat wel wat dieper dan dat en dat is mijn volgende punt. Wat betreft het gebruik ervan voor genezing, zou het geweldig zijn als je niet wist wat je kon doen of hoe het werkte.

In wezen zijn er drie onderdelen van je aura en voor elk van hen moet je iets doen. Het eerste is het loslaten van oude gedachten en gevoelens die uit de hand zijn gelopen. Dit omvat gedachten die je hebt gehad waardoor je je erg verplicht voelt. Terwijl je geest misschien een bepaalde koers vaart, zal je aura de sporen van je gedachten laten zien. Laat overtuigingen die je beperken los, er is een plek waar je terecht kunt voor richtlijnen, maar het komt erop neer dat je ze erkent en verandert als ze je niet langer dienen.

Het volgende punt is het werken met de energie van je lichaam. Wanneer je voor een massage gaat, zijn het niet alleen de handen die je laat masseren, want er wordt ook aan oudere technieken gewerkt. Een sessie voor het hele lichaam is een ongelooflijke ervaring en als je samen met je sessie om massages kunt vragen, gaat het hele proces steeds een beetje sneller omdat je weerstand tegen alles afneemt.

Dan komt tenslotte je onderbuik, en aangezien dit een gebied is dat met veel dingen verbonden is, is dit ook een goede plaats om te werken aan het loslaten van stress, pijn en ook ziekte. Ook dit gebied is verbonden met de emoties en de emotionele toestand van je wezen.

Bij het gebruik van een energetische therapie is het belangrijk om het deel van je geest te onthouden dat je onbewuste geest is – alles wat voorbij ons normale bewustzijn gaat is onbewust. Dit betekent dat er niets is dat je niet kunt veranderen – niet het verleden en niet de toekomst – en het is daarom dat EFT voor het grijpen ligt, dus ik ga je geen religieus groen licht geven over hoe het werkt. Het is simpelweg het wegtikken van de dingen in je leven die je ziek maken – de dingen die je geestelijk, lichamelijk, emotioneel, spiritueel afbreken. Alles waar je constant mee omgaat of aan vasthoudt is onbewust.

EFT gaat te ver en zal niet volledig kunnen werken zoals het zou moeten als je alleen maar gelooft in en vasthoudt aan emotie. Om deze reden vereist het een sterk geloof in jezelf en in wat je aan het doen bent. Dus als je EFT wilt gebruiken met energietherapie, of zelfs als je energiewerk op jezelf wilt toepassen, zul je merken dat EFT weg zal gaan en het energiewerk veel makkelijker en sneller aan het werk gaat.

Lees meer:
Bars behandeling 
Suikerwax 

Leave a Reply

Your email address will not be published.