Wandelen met je beste vriend

 

 

Als je als groep verhuist, ga je altijd wandelen en het is een prachtige ervaring als je ruimdenkend bent. Het is zo’n heerlijke en ontspannende manier om je vrije tijd in te vullen. Ik wandel graag in de natuur en hoewel weinigen van ons in het Verenigd Koninkrijk Ć¼berhaupt in de natuur leven, gebruiken vroege westerse mensen wandelen niet alleen als een gezondheids- en welzijnsactiviteit in hun dagelijks leven, wandelen in de natuur is een vorm van lichaamsbeweging waarvan ik geloof dat het ook belangrijk is voor onze mentale, emotionele en spirituele gezondheid en groei.

Onlangs belde ik aan bij mijn plaatselijke wandelgroep en ik kreeg te horen dat er een groep mee was op een uitje, maar het enige woord dat ik te horen kreeg was: ‘Ga je mee?’ Gelukkig bood ik me aan om met twee van mijn vriendinnen mee te gaan en zo kwam het concept van wandelcoaches in de lokale omgeving in onze overtuiging. Jippie! Ik was blij dat ik mee mocht doen.

Ik heb veel gelezen over wandelcoaching en wist dus dat ik het contact op de club waar ik mee kon praten heel motiverend zou vinden en dat ik het leuk zou vinden om met mijn wandelvrienden te wandelen die mijn wandelcoaches waren en te genieten van mijn wandelcoaching in Het CNBC! Ik heb me prima vermaakt tijdens een uitje met mijn nieuwe wandelvrienden.

Ik heb deze positieve gedachte over mijn nieuwe wandelvrienden en “studenten” aan het begin van onze wandelingen, Echt, ik geniet van mijn tijd door te brengen met een aantal van mijn coaching vrienden, en vrienden die zo zijn als ik in veel opzichten!

Zoals u ziet heeft het wandelen met mijn wandelvrienden mij een geweldige ervaring bezorgd en geniet ik van nieuwe struikelblokken als ik mijn wandel streling krijg in The Gould. De natuur en de wandeling op zo’n mooie locatie heeft me veel plezier bezorgd, ik heb veel over mezelf geleerd en ontdekt en dat is soms geweldig geweest. Was ik verbaasd dat “fitness” zo gemakkelijk, opwindend en plezierig is geworden? Het is voor mij soms verfrissend om tijdens het wandelen doelgericht en in balans te leven, mijn hart volledig te voelen en naar mijn innerlijke zelf te luisteren.

Mijn geweldige coach vindt wandelen een van mijn meest favoriete oefeningen om te doen in Midden-Engeland, en daarom loop ik graag en vaak langs het strand, De lezingen in het centrum van Londen zijn een echte traktatie omdat velen er op zondagochtend naartoe kunnen lopen en hoe langer en vaker de wandeling in het weekend is, hoe groter het effect is op mijn eigen energiek. De wandeling met mijn ami genea blinde vriend Resmoking wordt een thuiskomen voor mij elke keer als we elkaar ontmoeten, het laat me mijn weg voelen en maakt het mogelijk om mijn gedachten, gevoelens, een nieuwe kijk op mijn dagelijkse strijd of hoe ik me wil voelen volledig te uiten.

Velen hebben het gevoel dat ze zich in een kantoor voortdurend zorgen moeten maken over mogelijke bedreigingen of zorgen over hun baanzekerheid. Maar mijn wandelingen geven me niet alleen de tijd om die oude angsten los te laten. Mijn wandelen is ook een diepe ware verbinding met de natuur. Ik merk dat wandelen zonder voorpoten om aanwijzingen te schreeuwen meer harmonie en een gevoel van heelheid geeft, als ik dat nodig heb!

Na duizelingen en meer blaren, werd ik opnieuw herinnerd aan het belang van wandelen. Een paar stappen verder op het wandelpad dat ik zou lopen in de buurt van de St James kerk, kwam ik een andere blinde vrouw tegen, die me er weer aan herinnerde dat het belangrijk was om te lopen, om balans in je leven te hebben, niet alleen het gezondheidsaspect door beweging en goed eten, maar ook in psychologische en spirituele balans en ook balans van mijn emotionele, fysieke en spirituele heelheid!

Dus de volgende keer dat je alleen bent in een wandelgebied, vraag dan een doelbewuste vriend om met je mee te lopen. Of zet de luidsprekers van de plaatselijke bibliotheek aan om wat opbeurende en informatieve gesprekken over wandelen te horen en neem de tijd om na te denken over wat je in je leven wilt. Onsies, want het hoge tempo en de werkethiek van de maatschappij maken wandelen inderdaad erg moeilijk, maar als je de tijd hebt, wandel dan met je beste vriend, je leraren en je mentoren die altijd met je zouden moeten wandelen.

 

Lees meer…

Life coach den haag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.