project hedge hedge

Ouderenzorg rotterdam

 

Vandaag wil ik jullie laten weten over een belangrijk, lopend project waar we als team aan werken. Het project heet Zorg Rein hedge (dat spreek je uit als zero-gen). Sommigen van jullie hebben wel eens gehoord van Zorg, een organisatie die zich bezighoudt met het faciliteren van naamgenerator-avonden. Kom meer te weten over Zorg Rein Echo’s nu ze steeds populairder worden.

Vijf jaar geleden brak een matrassenfabrikant met zijn bekende naam en richtte een nieuw bedrijf op, Zorg. De prestatie maakt deel uit van het ongelooflijke verhaal van mijn neef. Het gebeurde met de vader van mijn neef die stopte met PETA en marathons ging lopen. Hij vertelde ons altijd hoe hij zich voorstelde dat ons bedrijf ooit zou slagen. In feite zouden er vijf jaar voorbij gaan en hij zou zich met ons bedrijf gaan bemoeien. Terwijl we onze traditie van het leveren van uitstekende producten voortzetten, hebben we hard gewerkt om een pad te creƫren dat hem van het pad van PETA zou afbrengen. Naast de keuze om onze klanten een kantoor aan huis te bieden, ontwikkelden we een toekomstvisie die een toekomst zonder dieren beloofde.

In het afgelopen jaar is ons bedrijf verdubbeld in omvang en we hebben nu acht advocaten en een team van vijf fulltime medewerkers. De grootste verandering kwam echter dit jaar. Bij mijn neef werd rectale kanker vastgesteld. Een diagnose waarvan hij van tevoren wist dat hij het had, maar die hij niet wilde horen tot het te laat was. In plaats van een boek te schrijven over het ongeluk en de behandeling, maakte hij mee aan een documentaire over de gevaren van te veel zitten. Hij wilde de wereld laten weten hoe erg de gevolgen van te weinig beweging kunnen zijn.

Alsof hij al niet moe was, werd hij al snel bedlegerig. De weinige keren dat hij langer mocht blijven, maakte hij daar optimaal gebruik van. Hij kon er niet tegen niet in de buurt van al zijn spullen te zijn. Winkels waren sneller. Eten was binnen handbereik. Zijn favoriete TV programma en zijn favoriete films waren te vinden in het comfort van zijn huis. Hij was omringd door familie. Toen mijn neef vorig jaar stierf, werd hij overmand door emoties.

Onnodig te zeggen dat ik erg blij ben te weten dat er in Rotterdam een man woont die niet in staat is de gevolgen te overzien van de manier waarop hij zichzelf heeft behandeld. Onnodig te zeggen dat ik inmiddels mijn eigen Zorg stereo heb besteld en dolblij ben dat ik mijn restjes mee naar mijn werk kan nemen.

Het overlijden van mijn neef kwam voor ons allemaal als een schok. We hadden hem allemaal afgeschilderd als de schattigste kerel die er bestond. Hij zal echt herinnerd worden door al die glimlachen en lachen op zijn gezicht. Er kon zelfs een foto van hem gemaakt worden waarop hij God dankte voor de Zorg stereo.

Vandaag is mijn neef in een betere positie om de transplantatie te krijgen die hij al een hele tijd wenste. De Resoncusheter is een grote doorbraak voor hem. Het maakt het mogelijk om zijn bot door de huid te halen met zeer weinig pijn. Hij hoopt dat hij binnenkort zijn voet en tenen kan bewegen. Hij geniet ervan om te kunnen lopen zonder hulp van een vreemde. Zijn verhaal is een verhaal dat anderen kunnen delen. Zijn verhaal heeft mijn hart echt geraakt. Veel vrienden van de mijnwerkers vertellen soortgelijke verhalen uit hun jeugd.

Lees meer…

 

ouderenzorg rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.