Wat weet je over de ziekte van Lyme?

Lyme behandeling

Wat weten we over de ziekte van Lyme & Lyme behandeling?

Nadat het silhouet van de ziekte is herkend, kan een arts of een dermatoloog laboratoriumonderzoek bevelen, waarbij meestal de ontlasting wordt onderzocht en/of beeldvormend onderzoek wordt verricht.

Zelfzorg:

Draag een paar weken nadat u gebeten bent geen kleren meer die zacht zijn, maar kleren die droog zijn. Doe bijvoorbeeld een overhemd met lange mouwen en kousen met paarse strepen aan, en vervang uw Inca door een schoon paar kousen. Als u de beet niet behandelt, kan er later artritis ontstaan.

U moet zich ook concentreren op het voorkomen van tekenbeten, vooral als u wandelt, hardloopt of in een bosrijke omgeving woont.

Tekencontroles zijn vaak nodig voor volwassenen en oudere kinderen, die misschien niet het verschil kunnen zien tussen een teek en een vlo. Het is vooral belangrijk om te controleren op nimfen, die klein zijn en niet gemakkelijk met het menselijk oog te zien zijn.

Zorg ervoor dat u een “tik-Check” uitvoert, vooral als u gaat wandelen of hardlopen, of in een bosrijke omgeving woont. Niet nadat de volledige genezing heeft plaatsgevonden. Het is gebruikelijk dat teken wachten tot het dier te ver weg is voordat ze weer in de buurt komen.

antagonisten

Veel mensen raken ge├»rriteerd bij de gedachte aan teken. In plaats van de rest van de vakantie te moeten doorbrengen met het achtervolgen van teken, kunt u beter op zoek gaan naar “teek werende kleding” en die de hele tijd dragen. Dit zal u helpen u veiliger te voelen en mogelijk een infectie te voorkomen. U kunt ook uw telefoon “teekbestendig” maken met de actieve kool/een brander. Velen dringen aan op het gebruik van afweermiddel, maar dit is misschien niet nodig als het teken werend middel goed is aangebracht.

Zorg dat je minimaal bevuilde kleren schoon en fris zijn. Spuit opnieuw afweermiddel en was uw kleren. Hoewel afweermiddel voorkomt dat teken bij u in de buurt komen, kunnen ze toch geactiveerd worden door afvalwater en regenwater dat op oppervlakken achterblijft. Vergeet niet om na het wassen van uw kleren een wegwerphanddoek als voetbedekking te gebruiken.

Hoe tekenbeten te voorkomen

De meeste mensen zien tekenbeten als een risico: raak nooit een teek aan of laat u niet door een teek bijten, maar dit zijn onnodige risico’s. Er zijn veel manieren om tekenbeten te voorkomen en het risico op tekenbeten te verminderen.

Als je beschermde gewichten

Deze gratis informatie kan worden verkregen van de derde partij als een claim op de juiste manier wordt ingediend namens u. Het kan niet worden geclaimd voor onbetaalde medische rekeningen of onjuiste voorschriften.

Lees meer:
ziekte van lyme behandeling
lyme protocol

Leave a Reply

Your email address will not be published.