Waarom Business Coaches geen handige-neus Business Coach zijn

Business Coach Rotterdam

 

Tegenwoordig is er een enorme rol weggelegd voor coaches, en veel mensen realiseren zich dat niet. Bovendien hebben maar weinig mensen de tijd, de vaardigheden of de energie om zichzelf effectief te coachen. De sleutel om jezelf te coachen is een coach te vinden die kan fungeren als klankbord, een type Sessions Bruce, en die waardevolle inzichten kan geven om je te helpen zonder ondervraging, in de juiste volgorde om succes te stimuleren.

Je vraagt je misschien af: “Wie is een business coach?” Ik geloof dat een business coach elke persoon is die de mogelijkheid heeft om begeleiding, ondersteuning, motivatie en een aantal duidelijke ideeën te bieden om die ondernemingsgeest te financieren die nodig is voor de groei van een bedrijf, en om u te helpen de zakelijke doelen te bereiken die u voor uzelf hebt gesteld. Voor dit laatste deel van de vraag, sta me toe de typische types van business coaches te beschrijven.

Voordien waren er in wezen alleen die coaches die betaald werden om als consultant te dienen, die alleen adviseur waren, waarbij hij of zij hun cliënten alleen in het begin van het proces coachte. Later maakte coaching echter een comeback, omdat veel bedrijfseigenaren ontdekten dat zij in staat waren om een deel van de verantwoordelijkheid van hun bedrijf over te nemen en hoe zij daar het meeste voordeel uit konden halen. Veel business coaches zijn consultants, die anderen leren wat zij weten en deze in handen geven van individuen die hopen dezelfde fouten te maken. Business coaches bestaan nu uit consultants, die feitelijke executive management coaching, consulting, on-site/live lessen en conferentieprogramma’s aanbieden, evenals het “klaslokaal” formaat, zodat zij basis/olenishra technieken aan anderen kunnen leren.Veel van de nieuwe coaches beweren dat de coaches “echte” technieken geven die zij zelf hebben ervaren en waar zij profijt van hebben.

Business coaches in de “nuts-and-bolts” sector van het bedrijfsmanagement bieden een volledig gamma van diensten aan die worden aangeboden door degenen “in de business” van business coaching. Deze diensten omvatten onder meer personeelsstrategie, marketing, gelijktijdige operaties, O & O-optimalisatie, leiderschap in dienstverleningssystemen en inkoopanalyse. Er zijn een aantal andere diensten binnen het “nuts-and-bolts” gebied van bedrijfsmanagement die elkaar vaak overlappen en samen een unieke manier vormen om een bedrijf te laten groeien.

Een van de meer unieke business coaches is de professionele human capital coach. Deze coaches helpen niet alleen bij het zakendoen, maar vinden ook manieren om een bedrijf te laten groeien op gebieden van het persoonlijke leven zoals Waarden, Waardenbeheer, koolstofvastlegging, en dergelijke. Menselijk kapitaal is een groep van middelen die kunnen worden ontwikkeld om een individu te helpen groeien binnen de zakelijke omgeving, en ook buiten de zakelijke omgeving.

Hoewel er andere business coaches in de business zijn, kunnen deze drie de grootste impact bieden voor de beste investering van uw tijd en geld. Dit zijn mensen die zich voorzien van de uren en uren,Velen zoeken hard en lang naar een business coach die ze kunnen vertrouwen en respecteren, en wenden zich dan uiteindelijk tot een coach. Dit is de reden waarom business coaching geen handy-nose business is en niet gemakkelijk ontdekt of herkend kan worden. Ik kan het aantal bedrijven niet tellen dat ik in de afgelopen 16 jaar heb gezien en waar ik bij betrokken ben geweest, waar een manager zichzelf met een business coach zou vergelijken, en dan opgetogen zou zijn als hij of zij een telefoontje krijgt dat ik naar hun zaak kom. Toch bestaan er business coaches. De gebruikelijke reden waarom ze bestaan is omdat ze de integriteit, de moed, de kennis, de middelen en de vaardigheden hebben die nodig zouden zijn om de verantwoordelijkheid op zich te nemen om zelf te groeien. Toch is het vinden van een business coach die daadwerkelijk zichzelf wil verbeteren zeldzaam.

Kwaliteitsdoelstellingen voor een business coachDe bereidheid, het vermogen en de neiging om zich bezig te houden met persoonlijke groei, zelf te groeien, op zoek te gaan naar resultaten in hun eigen bedrijf of organisatie.

Lees meer:

Talentontwikkeling

Leave a Reply

Your email address will not be published.