Rugklachten

Rugklachten soest

Rugklachten soest

Behandeling voor chronische rugpijn

Bent u op zoek naar een oplossing voor rugpijn waar u al maanden of jaren last van heeft en u heeft het point of no return bereikt? Voel je vrij om een ​​zelfhulpcursus te volgen, want we kunnen je helpen om door de complexiteit van het moderne leven te navigeren en je te helpen je algemene gezondheid en levensstijl te verbeteren.

Leer bewegen,

duizelig worden

Licht in het hoofd worden

Vind het moeilijk om te ademen

Al deze symptomen kunnen verdwijnen naarmate we ouder worden. Bij veroudering zijn ademhalingsproblemen, in vergelijking met andere ziekten, de belangrijkste oorzaak van invaliditeit. De meeste mensen zullen het erover eens zijn dat het gemakkelijker is om te leven met een chronische rugpijn die je 's nachts wakker houdt dan om te leven met een degeneratieve ziekte. Een moderne levensstijl, met inbegrip van hectisch werk, slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en angst om af te glijden, kan onze gezondheid in de nabije toekomst verzwakken. Onze fysiotherapie in Soest zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te worstelen om chronische rugpijn te overwinnen.

Behandeling

We behandelen regelmatig mensen voor allerlei kleine pijntjes en hebben in de loop der jaren honderden mensen nieuw leven ingeblazen. We doen veel behandelingen, waaronder zachte manipulatie van spieren, concentratie van de adem, beeldvorming met behulp van verschillende technieken en elektrische stimulatie. We geven ook instructies in eenvoudige veranderingen in levensstijl die uw kansen op erger verkleinen. Veel mensen hebben baat bij onze behandelingen, maar u moet ervoor zorgen dat u uzelf helpt.

Eenvoudige oefeningen

Zacht rekken

Dagelijkse aërobe oefening

Frequente andere vormen van behandeling

Onze fysiotherapie in Soest is effectief voor alle leeftijden, met name midden en eind jaren dertig. Ons kantoor is bij uitstek geschikt voor mensen van alle leeftijden die komen met een ongediagnosticeerd lichamelijk letsel. We leren onze patiënten beter kennen naarmate we het traject volgen en raken vertrouwd met hun gezondheid. Omdat elk onderdeel van onze behandeling gericht is op het individu, wordt alleen de meest grondige pre-test uitgevoerd voordat we beginnen. Deze tests zorgen ervoor dat elk van onze behandelingen geschikt is voor het individu en dat de meeste van onze behandelingen individueel zijn.

Een aantal van de standaard behandelingen die wij gebruiken zijn:

* Warmte- of koudetherapie* passieve en actieve beweging* echografie* elektrotherapie* coldpack* ice packs* compressie* fysiotherapie* geleide beeldspraak* acupressuur* lymfedrainage* ontstekingsremmende medicatie* supplementen ter verbetering van de bloedsomloop en zuurstofvoorziening* advies over lichaamsbeweging, voeding , en rust

We bieden ook een volledig scala aan behandelingen om ervoor te zorgen dat u de diepte van onze behandeling volledig begrijpt voordat u een weloverwogen beslissing neemt.

Als u niet helemaal zeker weet of u rugpijn heeft, maak dan een afspraak voor laboratoriumonderzoek. Het is de enige manier om met zekerheid vast te stellen of u al dan niet lichamelijk letsel heeft. Als u denkt dat u een ernstig letsel of ongeval heeft gehad, ook al is het jaren geleden, zorg er dan voor dat uw gegevens worden gecontroleerd om uzelf te ontslaan van de kosten van een ziekenhuisopname.

Je ruggengraat en ruggenmerg zijn delicate en gevoelige organen en je moet ze onderhouden. Bij een blessure of ziekte is het lichaam in wanorde en wordt de normale levensstroom verstoord. De enige manier om het weer normaal te krijgen, is door een behandeling te ondergaan. Onze kliniek in Soest is uitgerust om u een hoogwaardige chiropractische behandeling van de wervelkolom te bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.