Meditatie en Yoga

Meditatie Eindhoven

Meditatie en Yoga zijn de beste manieren om tot zelfbewustzijn te komen.

Meditatie is een methode om onze geest tot rust te brengen. De meditatie stelt ons in staat om onze gedachten te concentreren en te focussen.

Meditatie is een techniek van zelfbewustzijn. Als tiener met een actieve geest, probeerde ik meditatie na 20 jaar van altijd maar denken. Het was schokkend om te beseffen dat mijn denkpatronen een vals zelf hadden gecreëerd. Het kostte me enkele jaren om het te begrijpen. Nu ben ik kalmer en meer ontspannen en in staat om me te concentreren.

Meditatie is een manier om onze eigen geest te onderzoeken. De meditatie stelt ons in staat onze eigen geest te onderzoeken. In die staat is het mogelijk om gebieden te vinden waar we kunnen verbeteren.

Meditatie is een methode om een innerlijke kalmte te bereiken die ons in staat stelt ons te concentreren. De innerlijke stilte is de plaats in onze geest waar we onze geest tot rust kunnen brengen. Meditatie stelt ons ook in staat om onze geest tot rust te brengen, zodat we in staat zijn om onze gedachten te onderzoeken.

Meditatie is een manier voor het hart om te leren bij de gedachten te zijn die zonder scheppen, zonder zich daarin te verliezen.

Een meditatieve staat kan heel moeilijk te bereiken zijn, omdat het niet iets is dat de geest met gemak kan bevatten. Daarom zijn onze pogingen om zuiver te zijn niet succesvol, tenzij we het verstand hebben gebruikt als een hulpmiddel om ons te leiden.

Hoe meer we horen over meditatie en hoe belangrijk het is voor onze gezondheid. Meditatie gebaseerd op een ademformule, geluidsfrequenties en mantra’s helpen ons de rommel in onze geest op te ruimen. Onze gedachten zijn zo gevuld met disharmonieën, synchroniciteit en conflicten, dat het moeilijk is voor de geest om voor een heldere communicatie.

Meditatie stelt ons in staat om te peilen wat er met ons aan de hand is of voor ons innerlijk te creëren. Dit stelt ons in staat om bewust te worden via ons hart en onze geest.

Meditatie is een van de belangrijkste methoden om onze geest tot rust te brengen. Het is de belangrijkste manier waarop we in balans en harmonie met onze innerlijke gids kunnen leven. De meesten van ons zijn te zeer gehecht aan onze overtuigingspatronen. We geloven dat ze de ENIGE manier zijn. Een manier van leven via ons overtuigingspatroon. Als we onze overtuigingen vormen via onze emoties of via gedachten, zal ons leven nooit compleet zijn. Zodra we creëren voor de persoon die we zijn, zullen we moeten creëren voor de volgende persoon. Het patroon zal niet vliegen in de mentale lucht om ons heen. Wanneer we loslaten, maken we de Ek in onze geest en de verdeling van gedachten vrij. Dan zijn we terug op een vlak waar alle antwoorden liggen.

Ons Goddelijke Zelf heeft alleen maar liefde voor ons.

Meditatie is een manier om de banden van het ego te verbreken en het leven in liefde te leven. Het is een manier om naar ons Goddelijke Zelf te gaan. Meditatie, is leven in het nu. Als we in het nu leven, zijn we op een pad waar de interne dialoog vol en helder is vanuit alle niveaus van ons wezen.

Lees veel te lezen over Zen of Yoga, meditatie, yoga.  Als je het beoefent, wordt het makkelijker voor je. Begin bij jezelf. Ga eens naar een meditatieklas bij jou in de buurt. Er is meer dan één manier, we doen het allemaal op verschillende manieren. Ik vind het leuk om de verschillende vormen te leren. Het is moeilijker om de programma’s eruit te pikken als je ze al hebt voltooid. Het is gemakkelijker om mee te volgen. Na verloop van tijd zal ik u vertellen waar het allemaal om draait, want het gaat om het percentage van het programma waar de een of de ander echt baat bij heeft.

Mediteer en oefen, en ervaar dan de interne energie die door je heen stroomt. Het zal ongemakkelijk zijn als je innerlijke rust begint te zoeken. Het zal lijken alsof het jaren duurt om een niveau van ontspanning te bereiken. Het is niet zoals het indrukken van een wekker ‘s morgens. Het is niet duwen omdat je later wilt ontspannen. Het is een natuurlijke staat die over je heen komt als je oefent. Het komt van je schepper en is natuurlijk in het leven.

Meditatie is tijd voor jezelf maken. Je moet tijd voor jezelf maken. Als je tijd voor jezelf neemt, zul je in balans komen met het functioneren van je hele lichaam. Je moet een dag vastleggen waarop je meditatie beoefent. Ik ga minstens één dag per maand met mijn gezin naar huis. Ik vind het fijn om mijn mobiele telefoon uit te zetten en de radio te gebruiken. Vind iets dat voor jou werkt. Studies tonen aan dat meditatie geldt voor iedereen op elke leeftijd. Er is geen juiste of verkeerde leeftijdseis. Maar we kunnen er allemaal van profiteren.

Lees meer:
Healing Eindhoven 
Healing Den Bosch 

Leave a Reply

Your email address will not be published.