Massage Therapie

Masseur Den Haag

 

Als u ooit een massage heeft ondergaan, weet u dat het een aangename ervaring is. Het is niet de fysieke aanraking die de ontspanning bij de patiënt veroorzaakt. Het is de energie van de handen en het gezicht die de spanning wegneemt en helpt om het evenwicht te herstellen in zowel de fysieke als de mentale structuren.

Het zenuwstelsel is zo georganiseerd dat het een optimale werking en ontwikkeling van alle lichaamssystemen mogelijk maakt. Dit zal op zijn beurt het in evenwicht brengen van de lichaamssystemen vergemakkelijken en helpen bij het verwijderen van de belasting die een persoon zichzelf heeft opgelegd. Wanneer personen ziek of overbelast zijn, ervaart het zenuwstelsel instorting en crisis. Deze situatie vereist dat een behandelaar gevoelig is voor de veranderende eisen die de persoon aan hem stelt. Een verantwoordelijke masseur moet dus aandacht hebben voor de wisselende stemmingen van de patiënt om het gewenste herstel te bereiken.

Massage houdt in dat de handen worden gebruikt om fysiologische veranderingen teweeg te brengen. Er moet ook sprake zijn van ritmische bewegingen en druk. In het zenuwstelsel zijn er receptoren die de zenuwimpulsen opvangen en zo veranderingen teweegbrengen in het collectieve denken van de patiënt. De fysiologische veranderingen die massage kan beïnvloeden zijn een verbeterde bloedsomloop en ademhalingsfrequentie, een verhoogde stofwisseling en een verbeterde afvoer van afvalstoffen. Deze verandering in de instelling van de lichaamssystemen beïnvloedt indirect het mentale denken van de patiënt. Door de stress van het zenuwstelsel te verlichten, beïnvloedt massage het centrale zenuwstelsel en daarmee het gedrag.

ontevreden met massages die alleen de verbeelding, de darmen tot verandering, de gewaarwordingen en de geest stimuleren, hebben veel mensen gezocht naar massages die een aanvulling kunnen vormen op fysiotherapie.isted voornamelijk in therapie, is van massage aangetoond dat het een gunstig effect heeft op de bloedsomloop, de spijsvertering, het immuunsysteem en het metabolisme van het lichaam. Bovendien is bewezen dat de massagetechnieken endorfines vrijmaken, chemische stoffen in het lichaam die pijn verlichten en het welzijn van het lichaam verhogen.

Van massage is bekend dat het bepaalde soorten pijn effectief kan behandelen, deels omdat het de psychologische component van de ziekte aanpakt, en deels omdat het de pijn direct aanpakt. Van massagetherapie is bekend dat het onmiddellijk verlichting geeft bij migraine-hoofdpijn. Zelfs zonder ervaring met migraine kan de therapeut het vrouwelijk lichaam vakkundig in verschillende posities manoeuvreren die de uitbarsting van migraine teweegbrengen. Door de houding, focus en spanning van het vrouwelijk lichaam te managen, kan de therapeut de circulatie verbeteren en de spanning verlichten die migraine uitlokt.

Naast masseren kan een therapeut ook andere PT-hulpmiddelen gebruiken, zoals warme baden, elektrische stimulatie, aromatherapie, ontspanningsmuziek en maskers. Een massagesessie kan een zeer aangename ervaring zijn; het kan ook stimulerend en ontspannend zijn. Of een therapeut deze ontspannende diensten aanbiedt, hangt af van de sfeer van het kantoor. Afhankelijk van de sfeer, kan het kantoorpersoneel de aangenaamheid verhogen door het toevoegen van verschillende sfeerverhogende muziek, licht, en lichte kleuren. Deze toegevoegde omgeving, samen met de ontspannende muziek, maakt het mogelijk de sessie te vertragen en de werknemers in staat te stellen in zich op te nemen wat er gezegd wordt.

Leidinggeven aan zieke werknemers is een moeilijke taak omdat de meeste mensen niet begrijpen wat ze voelen. Het is aan de manager om protocollen op te stellen die worden gevolgd en zich aan die normen te houden. De manager moet de werknemers verantwoordelijk houden voor het naleven van die normen. Er moet worden gewezen op de walgelijke ziekten, diabetes, lupus, migraine en andere slopende ziekten die de natie teisteren. Het is aan ons om terug te vechten! Met uw hulp, kunnen we kandidaten kiezen die voor u zullen vechten. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat degenen die banen van ons afpakken, die niet aan uw normen voldoen, worden geboycot. MRA’s en MA’s kunnen worden doorgelicht, maar dat is niet genoeg. Het is aangetoond dat personen die zijn gescreend door een gecertificeerd Medic Adneumacist, die een pulse ox gebruiken, een betere zuurstofopname hebben. Dit helpt het ontstaan van congestief hartfalen en beroertes te voorkomen.

Lees meer

Bindweefselmassage Den Haag

FIbromyalgie massage

Leave a Reply

Your email address will not be published.