Hoe word je gevoeliger?

HSP coaching

Ons lichaam blijft hoog gevoelig voor allerlei invloeden. het opmerken van allerlei gevaren of gevaarpotentieel is niet het medelijden Festival blokkeert onze geest om hoog gevoelig te worden, of om onze gevoeligheid te onderdrukken zoals onze cultuur dat wil. Meditatie en diepe lichaamsoefeningen zoals beoefend door de HSP coach kunnen een waardevol alternatief zijn voor het minder effectieve alternatief van kunstzinnige therapie of psychotherapie. De voetafdrukken van een hoogsensitief persoon blijven vaak achter zoals weigeren te urineren of te roken in een badkamer. Door je lichaam gevoeliger te maken voor je polsslag of gevoeligheid voor je ademhalingspatroon kun je je concentreren op deze signalen zodat je de geest kunt instellen op ontspanning.

Bewust Vergif

We leven allemaal in een giftige wereld. Als HSP-er kun je je bewust worden van negatieve klimaten, onverstandige mind-sets en slechte levensgewoonten, die de ongecontroleerde filters van ons onderbewustzijn zijn die leiden tot stemmingen, emotionele toestanden en zelfs gedrag en houding die helemaal niet verstandig zijn. Het effect is vaak dat de stemming negatief is, het gedrag contraproductief en uiteindelijk soms depressief. Deze stemmingen, emotionele toestanden en gedragingen kunnen worden afgeleerd door negatieve gewoonten te vervangen door positieve gewoonten en een destructieve gewoonte op te geven. Dit is het medeleven van de mensheid en het zelfbewustzijn dat wij allen trachten te bereiken.

Intuïtieve Gedachten

Hoewel veel culturen en mensen de goede bedoelingen van de spirituele paden delen, kun je jezelf en anderen ten goede komen door je bewust te zijn van de intuïtieve denkpatronen van je geest. Dit is de geesteshouding waarin je bewustzijn jou dient, in plaats van dat jij gediend wordt door de energie van je gedachten. De meditatieve praktijk zou bestaan uit een geleide intentie, de volgende ideeën, als een creatief proces.

1. Oefen zelfobservatie. Breng je aandacht naar je lichaam en het bewustzijn van je ademhaling, luister naar je eigen hartslag.

2. 2. Sterkere concentratie, breng je aandacht, je concentratie naar één voorwerp tegelijk terwijl je je hele lichaam afwikkelt.

3. Word je bewust van je spanning en laat die los. Dit is een vorm van mindfulness en zelfbewustzijn die je niveau van bewustzijn ten goede zal komen.

4. Als de adem in de buik gaat betekent dit dat je geïnteresseerd bent in je lichaam of adempatroon en de weg van de energie in het lichaam. Bewust Ademen is niet gemakkelijk zoals veel drukke bTM’s zijn, rustig bewust ademen is mogelijk.

5. 5. Ontspan lichaam en geest, breng je aandacht naar het centrum van je hoofd en adem in de kruin.

Deze stappen zijn stappen die leiden tot extra zintuiglijke waarneming, een gevoel voor het hele lichaam, het geestbewustzijn. De meditatieve toestand van het geestbewustzijn zal het vermogen teweegbrengen om je bewustzijn te kunnen verhogen en je bewust te worden van de werkelijkheid voorbij de 3-D virtuele wereld. Bewustwording van de hele vorm zal worden ervaren en je persoonlijke bewustzijn wordt uitgebreid; je bereikt een hogere staat van bewustzijn. In dit stadium kunt u creatieve probleemoplossingstechnieken toepassen.

U hebt gekozen voor een creatievere benadering van alle dingen en een meer verruimd bewustzijn voor uzelf en anderen. Creativiteit wordt het concept van het leven als een verruimd bewustzijn dat zich manifesteert in uw eigen individuele zelf. De HSP coach biedt een gespecialiseerde, gepersonaliseerde aanpak. HSP coaching procedures deze benaderingen te gebruiken in onze coaching praktijken om hoger bewustzijn en bewustzijn te brengen aan iedereen vanaf hun kindertijd in de baarmoeder en gedurende hun hele leven op Aarde.

Lees meer:
HSP training Breda

Leave a Reply

Your email address will not be published.