Hoe u uw hersenen kunt trainen

Researchers Discover How the Human Brain Separates, Stores, and Retrieves  Memories

Ik ben sinds het begin van de jaren negentig een voorstander van neurofeedback en de effectiviteit ervan. Neurofeedback werkt niet door de hersenen groter te maken, maar door de hersenen te trainen om meer in balans te zijn. De eerste verkoop van neurofeedback was gebaseerd op het idee dat als je de hersenen kon trainen met taken op hoog niveau, je het beter zou kunnen laten werken. Sommige neurofeedback-experts waren van mening dat als je de hersenen zou kunnen trainen, je ze zou kunnen laten denken en beter voelen. Pas na onderzoek van het proces realiseerde ik me dat de basis werd gemaakt met zeer kleine veranderingen in normale hersenfuncties. De eerste bewering was dat zelfs kleine veranderingen in de hersengolffunctie een effect zouden hebben op hoe de hersenen informatie verwerken en reageren op externe prikkels. Het is aangetoond dat kleine Neuralfeedback-taken veel voordelen hebben voor het beheersen van ADHD-symptomen.

Neurofeedback kan voor niet-wetenschappers en professionals enigszins eng zijn. Het lijkt training te vereisen, niet op vervelende gebieden zoals neurochemie en cognitieve neurowetenschappen, maar in termen van hoe de hersenen werken en onder welke omstandigheden. Het lijkt erop dat je een boek over hersenchemie en neurofysiologie kunt lezen en vrijwel de hele fysiologie of hersenwetenschappen kunt begrijpen.

De basisprincipes van Neurofeedback zijn echter gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Een daarvan is om de hersenen te leren stoppen en je eigen gedachten te analyseren terwijl ze zich voordoen. Om het afleidende "gebabbel" dat in je hoofd opduikt te stoppen. Daarnaast wordt geleerd dat je moet stoppen met denken aan het verleden of de toekomst en alleen aan het heden moet denken. libor, of zelfpraat, wordt ook aangeleerd omdat het je de negatieve effecten van andermans niet-productieve of negatieve denken kan afweren of beheersen. Als je jezelf traint, kun je de ongezonde neuronstische patronen vervangen door de gezondere patronen van een alfabrein. Dit zijn de basis- en basisgebieden die het basistrainingsprogramma voor het alfahersentrainingssysteem omvat. Er zijn variaties op de basis- en basisgebieden, en een veel uitgebreider trainingsprogramma dat je het volledige scala aan mogelijkheden van het alfabrein geeft. Deze training gaat gepaard met een zacht leerproces, waardoor de hersenen nieuwe patronen kunnen vastleggen terwijl ze eraan leren. Het is wenselijk dat u volledig op dit gebied bent getraind voordat u een ander therapie- of mentaal project onderneemt.

Enkele van de andere gebieden waarop deze therapie zal worden toegepast, zijn onder meer:

1) ProperFunction – Er is een hele matrix van mentale en psychologische problemen die kunnen voortvloeien uit trauma en/of overweldigende stress, zoals:

pijn

b) Slaapstoornissen

c) Emotionele extremiteiten

d) Angst

e) Angst

f) Depressie

g) Suïcidale gedachten

h) Begin van medische aandoeningen

2) Geestelijke en psychologische problemen die kunnen voortvloeien uit trauma en/of overweldigende stress, zoals:

a) Depressie

b) Posttraumatische stressstoornis (PTSS)

c) Angst

d)queven soorten fobieën

e) masochistische neigingen

f) verslavende gedragspatronen

g) gewoontepatronen

h) Rogermonary

3) Het element artistieke levendigheid van de herhaling.

a) Vooraf geplande visuele, ruimtelijke, auditieve, smaak-, geur- en orale reacties

b) Vooraf geplande visuals van meerdere items

c) Mondelinge analyse

d)ademen

e) Spierspanning

f) Hartslagvariabiliteit

g) schema van poses

4) The ability to be in the company of others, doing things, listening to others, controlling environments, interactions with others

5) Managing the primary job of job by doing, exercising, preparing, going home or doing organizational things, such as:

a) going to work

b) preparing things or resources for future use

c) interacting in social settings

d) interacting with peers

e) going to school

f) starting a business.

6) Emotional issues, such asUnderstanding why you do what you do, or dealing with problems, or optimal situations.

7) Goals that guide you, such as:

a) I will help expose as many children as possible to microbiology through (re)Learning about the role of bacteria in our environment.

b) I will help empower researchers, decision makers, policy makers, and all other people to find better ways to protect children from harmful exposures.

8) Andere dingen waar ik bij betrokken zal zijn, zijn onder meer:

a) Ouders helpen bij het beantwoorden van vragen van bezorgde ouders.

b) Het coachen en begeleiden van tieners en studenten op manieren om meer zelfvertrouwen te krijgen in het bijzijn van anderen.

c) ideeën, actieplannen en andere dingen uitwerken om (nuttig en) uit te voeren!

d) brengt producten op de markt.

e) Leer mij manieren om een ​​verschil te maken in de gezondheidszorg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.