Hoe je leven te veranderen

 Free Schoolbord Met Uw Leven Is Belangrijk Inscriptie Op Zwarte Achtergrond Stock Photo

Ik zou dit artikel willen beginnen met te praten over bindweefsel. Voor mij is dit een belangrijk woord, omdat ik geloof dat het verband houdt met de meeste gezondheidsaandoeningen. Of je dit nu gelooft of niet, zonder te werken aan je bindweefsel zul je niet de gezondheid krijgen die je verdient.

Dus, nogmaals, begin met het bindweefsel. Heb je ooit gehoord van het gezegde 'het gezwoeg van de één is de vroegste vorm van revalidatie van de ander'? Nou dit is wat dat betekent. Wat er gebeurt is dat de manier waarop we ons lichaam behandelen invloed heeft op hoe we ons voelen. Ik had een neuscorrectie, wat wonderen voor me deed. Je denkt misschien dat dit allemaal heel naïef is, maar wat je niet weet is het verschil tussen hoe ik me voor en na de operatie voelde.

Het verschil is dat ik nu een jeugdig gezicht heb. Voor de operatie had ik geen enkele rimpel in mijn gezicht. Natuurlijk zag mijn huid er een paar tinten bruin uit, of zelfs een beetje blauw, maar dat was het wel zo'n beetje. Toen de operatie eenmaal gedaan was, veranderde dat allemaal. Ik had opeens een hele nieuwe reeks rimpels, en ik keek in de spiegel om uit te zoeken wat ik dacht dat er aan de hand was. Ik ontdekte dat ze eigenlijk gewoon tekenen waren van mijn gezicht dat gerimpeld was, en dat het kopen en dragen van shirts die een beetje los zaten ook hielp. Gewoon een kleine suggestie, als je worstelt met het uiterlijk van je lichaam. Koop en draag altijd loszittende overhemden.

Nu, je gezicht. Wat is ermee gebeurd? Nou, in wezen heeft je gezicht veel veranderingen doorgemaakt. Ten eerste moet u rekening houden met de wrok die u koestert tegen deze situatie die u in de loop der jaren hebt ontwikkeld. De redenen zijn schijnbaar talrijk. Misschien heb je het gevoel dat je oneerlijk bent geweest tegenover jezelf, of dat je oneerlijk bent behandeld. Misschien bent u gewoon niet tevreden met wie u bent, en zou u graag iets willen veranderen. Maar boven alles, wil je verandering ten goede. Nu hier ga ik iets aansnijden. Deze veranderingen hoeven niet voor jou gemaakt te worden. Deze veranderingen kunnen je worden aangeleerd. Persoonlijke ontwikkeling gaat erom dat je het jezelf leert. Nou, om jezelf dit te leren, heb je een paar belangrijke dingen nodig. Deze sleutels kunt u zelf aanschaffen, en meestal kunt u ze vinden in uw plaatselijke winkel. Zodra u deze dingen, en beginnen met het gebruik ervan op een regelmatige basis, zul je een verandering te zien. U zult een verschil beginnen te zien.

Verandering komt naar je toe. Je kunt dat niet tegenhouden. Maar je kunt proactief zijn. Je kunt je richten op het bereiken van een positief resultaat in plaats van een negatief resultaat. Positieve resultaten ontstaan wanneer u ten goede verandert. u richt zich op het proberen een ander resultaat te krijgen, en dus een verandering in uw leven. De verandering zal komen. Het zit in de geest en het lichaam. Als je je niet kunt richten op positieve resultaten, zullen je geest en het lichaam niet willen veranderen.

8. Krijg steun die van een positieve toon is.

Dit betekent niet dat je elke lunchspreker moet accepteren die naar voren komt en zegt dat hij je kan helpen. Wat u moet doen is op zoek gaan naar de mensen die hun resultaten al hebben bereikt. Veel van de mensen die ik eerder noemde hebben de tijd genomen om hun doelen te bereiken. Ook jij kunt ze bereiken. Ook jij kunt succesvol zijn.

9. Overweeg altijd de consequenties van je beslissingen.

De tijd nemen en de consequenties van je beslissingen overwegen is een zeer goede beslissing. Houd echter in gedachten datNegatief Denken Stimuleert! U moet uw beslissingen altijd afwegen. U mag geen negatieve gevolgen over het hoofd zien.

10. Een mening is een waardevol iets.

Houd er een mening op na, en blijf er bij. Als je een impopulaire mening hebt, zul je merken dat je er elke dag minder om geeft. U zult erover blijven nadenken en het nooit loslaten. Als je het wel loslaat, zou dat ongezond zijn.

11. Je staat vroeg op en gaat trainen

U kunt altijd de tijd nemen om te trainen voor het werk, tijdens uw lunchpauze, of na het werk. Je bent besteed gedurende de dag met andere activiteiten, weet je dat je een keuze om te betrekken en beginnen uit te werken. Of u kunt "inpakken" en op uw bureaustoel gaan slapen.  

Weerklank

Het is belangrijk dat u niet een uur per keer wijdt aan het sporten alleen na het werk, want als u zich met te veel activiteiten bezighoudt, zult u het nooit in één dag redden.

12. Gebruik het of raak het kwijt

Koop nieuwe kleren. Zweet het, en draag het. Weet wat voor jou werkt. Sommige kleren voelen geweldig aan, sommige voelen geweldig aan als je oksels heet zijn, sommige voelen geweldig aan als je oksels wit zijn, sommige voelen geweldig aan tussen je benen – nou ja, sommige voelen overal geweldig aan! Er zijn comfortabele en sommige zijn comfortabel, en sommige zijn comfortabel. Er is geen kwestie hoe je je voelt over het.

13.

Leave a Reply

Your email address will not be published.