Hoe haalt u de meeste voedingswaarde uit voedingssupplementen

Voedingssupplementen kopen

Wat moet u als consument doen om ervoor te zorgen dat uw gezin de meeste voedingswaarde haalt uit het dieet dat u volgt? Eén manier is door voedingssupplementen te kopen. Andere keren kan het nodig zijn om de inname van voedingsvezels te verhogen.

Voedingssupplementen zijn meestal voorzien van een etiket met de functies en voordelen van hun inhoud. Gewoonlijk vindt u deze op de zijkant van de supplementflacons. Ze bevatten vaak de informatie “Voedingssupplement – N-acetyleen-L-tyrolienne & Omega-3-vetzuren (NE-A & EULUDINE)”. De FDA inspecteert deze en verklaart het product als “algemeen veilig beschouwd” of GRAS

Er zij op gewezen dat voedingssupplementen die zijn goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten, zoals tonijn en eieren, ook door de FDA worden gereguleerd en hun eigen waarschuwingsetiketten dragen. Er is momenteel een controverse over deze etiketten. De etiketten bevatten vaak logo’s van de bedrijven en ook subtiele suggesties over de veronderstelde dieetbehoeften van de Dieter. Sommige lijken te impliceren dat het product gezond is voor personen die een dieet volgen, terwijl andere suggereren het product te gebruiken in combinatie met een gezond dieet.

Eten gebruiken als een manier om je dieet te ‘verfijnen’ is een oude truc, maar hij is nog steeds waar. Als je het te druk hebt, of te druk bent om thuis te eten, kan thuis koken net zo voedzaam zijn als uit eten gaan. En soms kun je genieten van speciale aanbiedingen bij restaurants die korting geven als je bepaalde artikelen koopt. De middenweg kiezen tussen het vermijden van giftige stoffen en het maximaliseren van voedingsstoffen kan een uitdaging zijn. Hoewel het onmogelijk lijkt, is het eigenlijk heel eenvoudig.

Start ‘n bespaar

Het eerste wat u moet doen is uw houding ten opzichte van eten veranderen. Hoewel het “leuk” is om kinderlijk te blijven en te genieten van voedsel, als de nieuwigheid er eenmaal af is, kan het zijn dat je je meer zorgen maakt over hoeveel je uitgeeft dan over hoeveel je eet. Misschien kun je een cheeseburger niet weerstaan, maar die cheeseburger is niet goedkoop. Afbouwen voegt meer dan een beetje gewicht toe aan het koopje. Waar is de extra kosten bespaard? Waar zit de extra inspanning?

Hier komt het budget om de hoek kijken. Als u van plan bent vaker uit eten te gaan, noteer dan wat u uitgeeft aan eten. U zult waarschijnlijk merken dat het gedeeld moet worden door het aantal mensen in uw huishouden. Op die manier kunt u de maaltijden verdelen door een bord te vullen, in plaats van vijf verschillende afhaalmaaltijden te bestellen.

Nu heb je een beter idee van hoeveel geld je uitgeeft aan eten, maar je zult ook een beter idee hebben van hoeveel tijd je aan het eten bent, en hoeveel tijd er wordt bespaard. Bent u zo verveeld met de fastfood, voorverpakt voedsel, en additieven in uw huis gekookte maaltijden die beschikbaar is? Laten we dat eens uitzoeken.

Wat zit er in je eten?

Als u een lijst bijhoudt van alle additieven en conserveringsmiddelen in uw keuken, zult u verbaasd staan over wat er allemaal in die schikkingen zit. En veel van deze ingrediënten komen veel voor. In totaal vermeldt de FDA ongeveer 6.000 verschillende levensmiddelenadditieven, maar er zijn er waarschijnlijk nog veel meer.

De meeste van deze ingrediënten worden op de een of andere manier in het voedselproductieproces gebruikt. En vele daarvan zijn giftig en/of kankerverwekkend en veroorzaken hersenaandoeningen, geboorteafwijkingen, diabetes, kanker en lever-, nier- en leverproblemen. Per slot van rekening was het pre- tijdperk ook het tijdperk van de chemisch. Ja, die drankjes om wijn te laten smaken Like stinkvoeten, kabeljauw en zovele andere verrukkelijke spijzen werden uitgevonden in de naam van de wetenschap. wetenschap. identiek, als je erover nadenkt, is het moderne FDA-verbod op chemicaliën in voedsel veel effectiever dan de wolf die de poort bewaakt.

Maar sommige van deze chemicaliën kunnen zo onschadelijk zijn. Bijvoorbeeld, de meeste selderij is eigenlijk giftig. Maar voor, of de eetstoornis die leidt tot boulimia, zijn er aanwijzingen dat kalium uit selderij sap een goedaardige vorm van boulimia in het lichaam kan veroorzaken. En dat is de reden waarom velen met ‘maagklachten’ ooit bananen aanraden voor Somberste patiënten. Anders is het genezen van een maagklachten niet effectief. Misschien moet je het toch maar eten.

Lees meeer:
Visine 
Eyelash lift

Leave a Reply

Your email address will not be published.