Het belang van een thuiszorg

Thuiszorg Noord-brabant

Op grote schaal, werken wortelen echt voor induceurs. Tenminste voor mij. Het waren geen wortelen die ik nodig had op het werk, het was verstandhouding. Ja, verstandhouding! Het is belangrijk dat je, terwijl je zorg zoekt, een verstandhouding opbouwt met de belangrijkste mensen in de gemeenschap die je dient. En het gaat veel dieper dan dat. Het opbouwen van een verstandhouding met uw patiënten, familie en personeel creëert randen die anders de drempel van binnenkomst voor een zorgverlener verhogen.

Belangstelling voor thuiszorg

thuiszorg moeilijkste taak is persoonlijke verbinding.Een van de geneugten van het zorgverlenen is het aangaan van de dagelijkse uitdagingen. De ergste dag is als je geen contact hebt met je patiënt. De meeste telefoontjes, brieven en e-mails worden in de loop van de dag gezien en genoteerd en aan het eind van de dag heb je het gevoel dat je iemands naam bent vergeten. Daarom is het belangrijk om een pen in je zak te hebben, een boek of bronnenboek in je tas en wakker te worden om de dag met een frisse zin tegemoet te treden.

Een goed gevoel is essentieel voor uw welzijn en succes in uw thuiszorgactiviteiten. Wanneer u jongleert met miljoenen zaken en uw personeel verantwoordelijk is voor alles, van patiëntendossiers tot opnames en het coderen van uw verleende diensten, is het nuttig om deel uit te maken van een relatie die wordt behandeld als iets anders dan een dienst. Wanneer u zelf de blauwdruk van uw relatie uitgooit, is het gemakkelijk om te zien hoe uw relaties in het spel komen. Maar je kunt deze relaties niet opheffen alleen omdat ze moe en overbodig zijn geworden. Je kunt een patiënt niet loslaten met een schouderophaal die zegt dat je diensten net iets goedkoper zijn. U bedient uw patiënten met vriendelijkheid, ervaring, hoffelijkheid en compassie. Vraag uzelf af hoe u zou willen dat anderen zich gedragen. 

Zou u willen dat ze net zo attent en zelfbewust zijn als u?

Thuiszorg is geen plaats voor profiteurs. Laat de families de huishoudelijke taken verdelen. Hoewel je het niet erg zou vinden om kamers te verplaatsen, gestrande baby's en verzorgers, mag je maar één taak doen. Thuiszorg is geen chintragieuze sociale beweging, maar vergeet niet dat je de klassieke thuisblijfouder bent die af en toe moet reizen. En hoewel niet elke thuisverzorger hoeft te overwegen om een dag of twee vrij te nemen om een nieuwe Ob Gyn baan te vinden, kun je niet de hele tijd open haard en koud zijn.

Thuiszorg is niet een radicale afwijking van thuis zijn. Vergeet niet, als het gaat om uw verminderde mentale en fysieke competentie, het is slechts een vermindering van uw eisen. Hoewel het vreemd kan aanvoelen en wat uitleg of tests kan vergen, zult u voorbereid zijn om uzelf bij te scholen als het plotseling nodig is. U zult ook voorbereid zijn op de moeilijke tijden die komen gaan.

Tenslotte

Onthoud gewoon dat als je je zelfvertrouwen opkrikt door een paar eenvoudige serviceprojecten, patina door middel van vrijwilligerswerk, en vrijwilligersperiodieken, je echt niet hoeft uit te leggen waarom je in de stad bent. "We zijn hier niet om te dienen. We zijn hier om te dienen." Thuiszorg is niet glamoureus, maar het is zeker beter dan het alternatief.

Leave a Reply

Your email address will not be published.