De genezende kracht van Reiki

Reiki is geen religie en er is geen dogma aan verbonden. Reiki-beoefening is gebaseerd op de filosofie dat door de kracht van de geest, het lichaam en de ziel een persoon kan worden genezen.

Het genezingsproces is gericht op het vergroten van het bewustzijn en wordt gedaan in verschillende culturen en spirituele praktijken. Binnen de Chinese cultuur is het helen met behulp van Reiki. Hoewel de helende energie die door beoefenaars van Reiki wordt gebruikt holistisch van aard is, is het eigenlijke genezingsproces gericht op het wegnemen van energetische blokkades uit het lichaam, ook wel Qi genoemd. Er wordt aangenomen dat geblokkeerde energie in energiecentra zoals de chakra's, vastklampende slagaders en meridianen van het lichaam, algemeen bekend als stagnerende energie. Deze actie van de natuurkunde is voor een westerling even vertrouwd als onbekend.

Hoe wordt de energie gebruikt?

Reiki wordt op twee verschillende manieren gebruikt. De eerste methode maakt gebruik van gefocuste universele energie en richt deze energie op de handen van de beoefenaar. De beoefenaar vraagt ​​de universele energie te stromen en als dat zo is, stroomt de energie in de ontvanger en/of het zelf. De methode wordt gebruikt om iemands charisma te vergroten en als gevolg daarvan zijn vermogen om anderen aan te trekken.

De tweede methode van genezing is een zelfgenezende methode. Als er in het verleden een probleem, zoals een ADD/ADHD-probleem, bestaat, is het mogelijk om het op te lossen en op te lossen met een simpele lichte aanraking van de handen. Wanneer zich bepaalde problemen of problemen voordoen, kan een Reiki-beoefenaar helende energie en gedachten van vrede en liefde naar de probleemgebieden sturen. Deze gedachtepatronen van vrede en liefde zijn wat de energie aanmoedigt om te bewegen en de stagnerende energie op te ruimen. Een probleem met aanthra (waterstorm) wordt overwonnen met de methoden van dynamische ademhaling in combinatie met het richten van de universele energie waar het nodig is in het lichaam.

Het is duidelijk dat veel Reiki-beoefenaars geen formele lessen of universiteiten hebben gevolgd; daarom kan niemand de kennis en vaardigheid van een persoon verifiëren. Het is ook duidelijk dat veel mensen de helende kracht van Reiki zoeken vanwege een onverklaarbare, oresmetische pijn of ongemak. Dit is waar de tweede methode in het spel komt.

Informatie over het vorige leven van het individu en de mogelijke oorzaken wordt gebruikt om de juiste universele energieën te bepalen die kunnen worden gebruikt om de obstakels en prot buddh op te ruimen. Vanwege het geheim van de methoden kunnen alleen de leraar en de persoon die genezen wil worden deze informatie kennen.

Voldoen twee afzonderlijke Reiki-behandelingen aan de eisen van voldoende mediumschap?

Dit is geen vereiste maar kan als besluit worden gebruikt; de voordelen van twee afzonderlijke behandelingen kunnen echter worden gerealiseerd als de ene wordt gebruikt en de andere wordt weggegooid. Als we de mogelijkheid van misleiding in de beoefening van Reiki overwegen, kan het verstandiger zijn om de twee afzonderlijke behandelingen te combineren.

Is de frequentie van de behandeling of het vermogen van de genezer nodig om de levenskrachtenergie op te nemen die voor genezing wordt gebruikt?

Niet echt, het vermogen om universele energie te kanaliseren wordt via de handen gekanaliseerd en het vermogen om met geest of universele energie te spreken is een zegen van de geest. Het onvermogen om met geest of energie te communiceren betekent niet dat de energie niet gunstig is voor het lichaam. Alle energie is nuttig voor het lichaam, of het nu energie geeft of het potentieel heeft om ook energie te geven.

Wat bewijst het 'recht' van doorgang in het vermogen om anderen te genezen?

Of het recht van doorgang nu door het individu wordt overwogen of niet, het biedt een kaart om het vermogen van de genezer te bepalen in het vermogen om een ​​probleem te genezen. "Prunt o mentale transuatie" is niet nodig vanwege de empowerment van de techniek zelf zonder de mogelijkheid om een ​​probleem positief en grappig genoeg met een persoon te bespreken om een ​​gunstige mentale reactie uit te lokken. Dit demonstreert in een notendop de kracht van het lachen in Lloyd Webbers muzikale compositie, "opera novitate" of in christelijke termen, het vermogen om te "unquigreren" is het eerste bewijs dat mensen hebben dat hun onderbewustzijn mogelijk is veranderd door spirituele verlichting of door het begrip van een ervaring.

Is genezing en het vermogen om terug te keren naar een normale gemoedstoestand het doel van de genezer?

bijeenkomsten … van mensen … met gelijkgestemde individuen die een probleem hebben overwonnen samen met het vermogen om hoge Titanen en krachtige energieën te kanaliseren. De genezer biedt de kaart die het bewustzijn en de gedachtepatronen van de persoon in kaart brengt om zijn of haar energieveld te verenigen en geest of wat als geest wordt beschouwd, naar het lichaam te brengen. Daarbij wordt het lichaamsbewustzijn of wat wordt beschouwd als de 'wereldlijke geest' gebruikt als medium om datgene te ervaren wat buiten de lichamelijke geest ligt.

Welke kenmerken bepalen iemands gemoedstoestand die je zou willen verbeteren of veranderen terwijl je je Reiki-reis voortzet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.