Coaching Delft

Gratis stockfoto met advies, analyse, analytici

Coaching is sfeer. Coachen over de menselijke omstandigheden in het algemeen is ook een sfeer die we gewoonlijk het milieu noemen. Het is nu een goed moment om na te denken over nieuwe benaderingen van uw leven en werk. Tijd, mensen en professionaliteit zijn de factor die andere mensen coachen.

Coachen is doelen stellen, doelen stellen, doelen stellen. En als coach help ik je ook met doelen, ze helpen een richting en een focus te bepalen. Want de coach die om je geeft zal altijd merken hoe je de energie krijgt om tegen de stroom in alles te gaan doen, maar voor een objectief evoluerend perspectief anders wordt je geleerd te groeien.

Gaat coaching over een verandering? Het antwoord is ja, net zoals al het andere in het leven over een verandering gaat. Dus als coach willen we korte termijn en middellange termijn doelen stellen. Het belangrijkste is dat deze doelen en doelstellingen bij jou horen en jij bij de coach? Dit is uiterst belangrijk voor je leven en je succes als persoon.

Voor mij is coaching een actie die in mijn leven komt om me te helpen bereiken wat ik wil in mijn carrièreleven. Als coach geloof ik dat de cliënt een heel nieuw mens is en dat het leven saai zou zijn als ik niet de kans zou krijgen om naar voren te brengen wat zij nodig hebben om te slagen in hun leven. Dit is wat we proberen te bereiken met de coaching relatie.

Als coach zal ik met je praten over wat je wilt bereiken en je leven en hoe dat samenhangt met de actie die ik wil dat je onderneemt.Betekenisvolle doelen en targets zijn een must in de coaching relatie. Dit vereist dat je het verlangen en de inzet hebt om te veranderen. Dit kan een uitdaging zijn als u veel prioriteiten in uw leven heeft en als fysiotherapeut is het noodzakelijk om werk te hebben dat op hetzelfde niveau wordt gehouden als uw leven. Daarom is het essentieel om een open geest te hebben over wat ik u nu vertel. Laten we aannemen dat u een druk, hectisch persoon bent. Doe dubbele controles. Vraag jezelf af 'denk je dat mijn coach me een rij kan bezorgen?'

Zorg er ook voor dat je eerst aangeeft hoeveel tijd je precies wilt 'investeren' in je coaching en of je bereid bent om te luisteren en vragen te stellen. Ik verzeker u dat dit geen proces is dat in een paar minuten gebeurt, het kost tijd. Een van de belangrijkste concepten moet in hun aanpak worden besproken.

Dit is een proces waaraan u uw steentje moet bijdragen om de relatie daadwerkelijk op te bouwen. Als je de ontwikkeling vooruit wilt duwen, bereid je dan voor.

Als ik zou proberen dit soort proces alleen op te bouwen, zou ik het heel moeilijk vinden en moeilijk te motiveren en de juiste richting voor mij te vinden. Dit soort motivatie en richting is echter mogelijk door gebruik te maken van een coach. Als je hier niet zeker van bent, praat dan met een coach en kijk of je je bij hen op je gemak voelt. Zij zijn door het leven gegaan en sommigen van hen hebben alles verloren dus het is zeker dat zij verschillende tips en ervaringen hebben om door te geven.

Ik noemde een verband met lange termijn doelen en doelstellingen. Moet je, om die te kunnen volbrengen, toegewijd zijn aan je eigen voorwaartse ontwikkeling als persoon en als professional? Heb je het gevoel dat je leven meer betekenis kan hebben als je er eenmaal iets aan hebt veranderd, door middel van coaching? Net als bij mij raad ik u aan om met een coach te praten over wat uw doelen en doelstellingen zijn voor uw leven en uw coachingsproces en ik ben ervan overtuigd dat u zich veel meer op uw gemak zult voelen dan bij een coach die geen Passie en Visie dubieus en Samuel DJilipp gevonden amiss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.